Biobased Business Event Emmen - 17 maart 2015

30-01

Biobased Business Event Emmen – 17 maart 2015

Op zoek naar nieuwe business mogelijkheden? Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de (groene) kunststoffen, biocomposieten, de vezels en garens? Kom op dinsdag 17 maart 2015 naar het Biobased Business Event Emmen! Een dag voor én door ondernemers over Groene Chemie.

Dit event verbindt ondernemers, uit Nederland en Duitsland. De belangrijkste doelen zijn:

De beursvloer, inspirerende showcases, interessante pitches, presentaties en de mogelijkheid voor matchmaking geven hier invulling aan.

Locatie van het event is het Emmtec Industy & Businesspark in Emmen. Van 9.30 uur tot 17.30 uur is de fabriekshal uit 1952 dé plek bij uitstek om ondernemers te ontmoeten.  

Een beursplaats is kosteloos. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u daarom snel aan want op = op. De toegangskosten zijn € 35,- (excl. BTW), dit is o.a. inclusief koffie/thee, lunch, drankjes en een hapje. De diverse programmaonderdelen zijn afzonderlijk van elkaar te bezoeken. Voor meer informatie over het programma en/ of aanmelden  ga naar www.greenpac.eu/event Aanmelden is verplicht i.v.m. de veiligheidsvoorschriften van de locatie.


Terug naar het nieuwsoverzicht